'

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

12 dager igjen til CIM-konferansen 2017

15.09.2017 12 dager igjen til CIM-konferansen 2017

CIM konferansen - 12 dager igjen.png

Det er kun en 12 dager til CIM-konferansen 2017 åpnes. Dette er ett av One Voice sine faste årlige kundearrangement, hvor alle våre kunder inviteres til to dager med sikkerhet, beredskap og kvalitet i fokus.

 

Tema for årets konferanse er blant annetr krisekommunikasjon og pårørendehåndtering. Vi er over 220 påmeldte, og håper å bli enda flere før vi sparker årets konferanse i gang 27. september.  

 

CIM-konferansen har, i løpet av de sju årene den har blitt arrangert, blitt en av Norges største konferanser innen sikkerhet og beredskap.

 

Vi er stolte av årets program, med eksterne foredragsholdere fra blant annet Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, Stavanger kommune, Oslo Universitetssykehus, Datatilsynet, NRK, Næringslivets sikkerhetsråd, med flere. I tillegg til svært gode foredrag tror og håper vi også at det for mange er viktig å komme sammen med likesinnede for kommunikajson, læring og inspirasjon til eget arbeid.

 

Se hele programmet her.

 

Konferansen arrangeres på Scandic Oslo Airport hotell 27. og 28. september. Hotellet ligger seks minutter fra Gardermoen, og vi benytter en nyåpnet konferansesal med alle fasiliteter. Påmeldingsfristen er 21. september. Meld deg på her.  

 

Velkommen!

 

Arrangementet er ment for våre kunder, men hvis du er nysgjerrig og vil lære mer om CIM og dets bruksområder, trenger inspirasjon, eller om du vurderer å gå til anskaffelse av et system for å håndtere enten beredskap, krise, kvalitet og sikkerhet, risiko, varsling og mobilisering, HMS- og avvik, personell og pårørende, media og kommunikasjon – eller et helhetlig system som kan gjøre alt dette – ta kontakt med oss, så finner vi en løsning for din deltakelse.