'

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

CIM Olje og gass-seminar

16.04.2018 CIM Olje og gass-seminar

Offshore - rigg.png

Torsdag 12. april arrangerte vi årets første CIM- seminar for våre kunder i olje- og gassbransjen. Vi har jobbet med olje- og gasskunder i over ti år, og har en stor andel av aktørene på norsk sokkel som kunder. Det er viktig for oss å møte kundene, og å legge til rette for at de møter hverandre for å dele kunnskap og erfaringer, slik at vi sammen kan utvikle oss videre.

 

Tema på seminaret var blant annet produktnyheter i CIM, vårt ICS-prosjekt, Operatørenes forening for beredskap (OFFB) sine erfaringer gjennom mange år som CIM-bruker og 2. linje beredskap for mange operatørselskap, ConocoPhillips’ CIM, og samhandling og ressursdeling i bransjen.

 

Et tyvetalls operatørselskap og rigg- og serviceselskap var representert på seminaret, vi håper å være minst like mange neste gang, 18. oktober.  

 

Kundedrevet produktutvikling

CIM er utviklet sammen med kundene våre siden oppstarten, og det er svært viktig for oss å møte de jevnlig. Vi opplever, og tilbakemeldingene tyder også på, at kundene setter pris på å kunne møtes for å dele erfaringer.

 

Vi lærer best av kundene våre, og søker å utvikle CIM i samarbeid med disse. I tillegg til vår egen CIM-konferanse som vi arrangerer hvert år over to dager, hvor alle kunder er invitert, har vi også flere nettverkssamlinger årlig for flere av kundegruppene våre, som nevnte olje- og gassbransjen, men også for eksempel kunnskaps- og helsesektoren.

 

Ta gjerne kontakt med oss, hvis du lurer på om vi arrangerer nettverkssamlinger som kunne passet for deg.