'

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

CIM-konferansen 2015

07.10.2015 Deltakerrekord på CIM-konferansen

CIM-konferansen 2015

Årets CIM-konferanse slo alle rekorder, og samlet nærmere 300 deltagere over to dager. Konferansen ble avholdt på Gardermoen, nærmere bestemt på Scandic Oslo Airport, 29. - 30. september.

 

Gjennom de to dagene ble vi vitne til 18 foredrag, alle med fokus på arbeidet med sikkerhet og beredskap, og selvsagt med et sterkt innslag av CIM som verktøy hos de fleste. Konferansen har som mål å opplyse kunder av One Voice om mulighetene knyttet til vår programvare, i arbeidet med sikkerhet og beredskap i ulike virksomheter. I dette ligger det, foruten foredragene, stor verdi i å komme i dialog med likesinnede og dermed utveksle erfaringer på tvers av virksomheter, såvel offentlige som private.

 

Nytt av året var blant annet hotellet hvor konferansen ble avholdt, og neste års konferanse er allerede under planlegging. Datoen er satt, så for de som ønsker å planlegge i god tid anbefaler vi å sette av dagene tirsdag og onsdag, 4-5. oktober 2016. Om du ønsker å lese mer om konferansen og de ulike foredragene, kan du selvsagt gjøre dette her.

 

God lesning, og velkommen til CIM-konferansen 2016.