'

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Dette skjer i september

22.08.2018 Dette skjer i september

Nyhetsbrev - CIM-konferansen dato.png

Vår kalender for september er full av muligheter for påfyll for deg som CIM-bruker; webinar, kurs, vår egen CIM-konferanse, og andre konferanser.

 

WEBINAR:

Webinar er gratis å delta på, og er en utmerket mulighet for en uforpliktende presentasjon av nye muligheter og verktøy. Det er også mulighet for å stille spørsmål.

  • CIM 18.02 - Vi minner om runde to av "Nye muligheter med CIM 18.02", fredag 24. august, hvor vi presenterer nyhetene i 18.02 og viser ny fuksjonalitet. 
  • ROS-analyse - Har du lyst til å se et digitalt verktøy for risikoanalyse? Vi viser deg ett av våre to analyseverktøy, ROS-analyse, som bygger på NS5814, fredag 7. september.
  • Varsling i CIM - Spesielt i krisesituasjoner er tid en kritisk faktor. Med CIM kan du med få tastetrykk sende ut meldinger til forhåndsdefinerte mottakere på i valgte kanaler. Er du nysgjerrig og/eller ønsker å effektivisere varsling internt og eksternt? Bli med på webinar, fredag 14. september.

KURS:

En forutsetning for god beredskap og evne til å håndtere en hendelse er oppdatert kunnskap, trygghet og ferdigheter.

Les mer om kurs og webinar, og meld deg på i lenkene over.

 

MØTEPLASSER:

  • ONS - 27. - 30. august i Stavanger. Vi er tilstede på stand nummer 4348. Kom gjerne innom oss. Ønsker du å booke et møte, ta kontakt med din kundekontakt
  • Sikkerhetskonferansen 2018 - 20. september i Oslo. Ståle Iversen og Jan Terje Sæterbø fra oss er til stede, kom innom vår stand
  • KunnskapsCIM - 25. september på Gardermoen. Vi inviterer brukere av KunnskapsCIM til forum for faglig påfyll og deling av erfaring
  • CIM-konferansen 2018 - 26. - 27. september på Gardermoen. Årets konferanse for CIM-brukere, og totalt en av Norges største konferanser innen sikkerhet og beredskap! Vi inviterer til foredrag og erfaringsdeling, nettverk og inspirasjon
  • CIM-seminar for olje- og gassbransjen - Seminaret arrangeres torsdag 18. oktober i Stavanger. Påmeldingen er nå åpnet.

ØNSKER DU NYHETSBREV DIREKTE PÅ E-POST? Meld deg på våre nyhetsbrev nederst på denne siden.