For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Digital markedsfører

21.12.2016 Er du vår digitale markedsfører?

One Voice er en teknologibedrift, etablert i 2006, med hovedkontor og forankring i teknologihovedstaden Trondheim. Vi utvikler og leverer programvareløsninger innen risiko- og sårbarhetsanalyser, beredskapsplanlegging, hendelse- og krisehåndtering og varsling. Vårt hovedprodukt CIM er verdensledende innen krisehåndtering, og er utviklet gjennom 10 år. Virksomheten har 30 ansatte, og består i tillegg av eksterne og tett tilknyttede partnere innen IT-drift og rådgivning.

 

One Voice fortsetter veksten nasjonalt og internasjonalt! Vi leter derfor etter en ny og hyggelig kollega til å bekle vår nyopprettede stilling som digital markedsfører. Du kommer til en virksomhet som har tatt store steg på markedssiden de siste årene, og som nå trenger flere på laget for å fortsette veksten internasjonalt. Vi jobber etter inbound marketing metoden, og er langt fremme i arbeidet med å jobbe smart i spennet mellom marked og salg.

 

Arbeidsoppgaver

Stillingen som digital markedsfører er svært operativ, og skal bidra til at synergien mellom salg og marked videreutvikles. Våre nettsider og øvrige digitale kanaler skal til enhver tid være oppdatert og fungere som navet i vår kommunikasjon. Det stilles derfor krav til digital kompetanse, så har du erfaring med bruk av cms-løsninger, samt HubSpot eller tilsvarende verktøy er det en fordel.

Vi satser internasjonalt, så gode ferdigheter i engelsk, skriftlig og muntlig er en forutsetning. 

 

Som vår digitale markedsfører har du

 • Kompetanse og høgskoleutdanning innen markedsføring, gjerne internasjonalt.
 • God kunnskap og relevant arbeidserfaring fra markedsføring i digitale kanaler.
 • Gjennomføringsevne og høy arbeidskapasitet.
 • Evne til å jobbe selvstendig og strukturert.
 • Evne og vilje til å utvikle deg innenfor fagfeltene marked og salg.
 • Forståelse for viktigheten av optimaliserte nettsider (SEO), og erfaring fra bruken av google analytics og adwords.
 • God skriftlig fremstillingsevne og erfaring med å planlegge, skrive og publisere innhold i digitale kanaler, herunder nettsider og sosiale mediekanaler.

 

Ansvarsområder

 • Styre det operative markedsarbeidet ved å lede og gjennomføre planlagte markedsaktiviteter, herunder salgs- og markedskampanjer.
 • Utarbeide salgs- og markedsmateriell, i samarbeid med våre interne ressurser og eksterne byråer.
 • Redaktør og optimaliseringsansvar for våre nettsider, kundeweb og sosiale mediekanaler.
 • Oppfølging og utvikling av vårt CRM og markedsverktøy HubSpot (superbruker Sales og Marketing).
 • Planlegge, skrive og publisere innhold i våre digitale kanaler, i samarbeid med våre interne ressurser og eksterne partnere.
 • I samarbeid med Kommunikasjonssjef, bygge omdømme gjennom videreutvikling av vår digitale tilstedeværelse og kjennskap.

 

Er du en markedsfører som ønsker å jobbe i en offensiv markedsavdeling, i en bedrift med høyt tempo? I tilfelle ønsker vi å høre fra deg så fort som mulig.

 

For spørsmål om stillingen, kontakt Kommunikasjonssjef Yngve Resell Mo, mob: 476 46 548, e-post: yngve@onevoice.no

 

Søknadsfrist 23.01.17

Aktuelle kandidater intervjues fortløpende.