For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Cybersikkerhet og cyberkriminalitet

03.03.2016 Foredrag om cybersikkerhet

Shaun Reardon, internasjonal prosjektleder i One Voice, vil holde foredrag under Betalingsfomidling-konferansen 8. og 9. mars i Trondheim. Han vil i tillegg holde et foredrag under Experis og Avan sitt fagseminar om cybersikkerhet, i Oslo 10. mars.

 

Shaun sitt foredrag under Experis og Avan sitt fagseminar vil dreie seg om kommersielle organisasjoner og den risiko og konsekvenser kriminalitet/terrorisme kan medføre for de ift. deres IT-systemer. Videre vil Shaun blant annet diskutere forberedelser til slike hendelser, hvilke konsekvenser manglende forberedelse kan ha med hensyn til renommé og finansielle tap, og se på hvordan en integrert IT-løsning kan hjelpe når det kommer til nettopp forarbeid, øvelser og incident-håndtering. 

 

Om du ønsker å få med deg et av foredragene til Shaun, anbefaler vi et besøk på nettsiden til Betalingsformidling for nærmere info og påmelding, eller på nettsiden til Experis og Avan sitt fagseminar.

 

 

Shaun er internasjonal prosjektleder for One Voice AS i Trondheim, og har tidligere jobbet for Scotland Yard i London i over 26 år. Han har et bredt spekter av etterforskningserfaring, herunder internasjonal terrorisme, internasjonal organisert kriminalitet, kidnappinger, vitnebeskyttelse og barnemishandling. I tillegg har han spesialisert seg på hi-tech undersøkelser, økonomisk kriminalitet og etterretningsutvikling. Han blir sett på som en av de ledende hi-tech etterforskerne i verden.