For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Lansering av VTS-analyse

05.09.2017 Lansering av VTS-analyse

Sammen med Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR) lanserer vi den 20. september et nytt digitalt verktøy for gjennomføring av sikringsrisikoanalyser – VTS-analyse. Dette har vi arbeidet med i lang tid, og gjennom samarbeidet med NSR har vi fått tydelige tilbakemeldinger på behovet for et tilpasset verktøy som hjelper, forenkler og effektiviserer gjennomføringen av risikoanalyser. Nå er verktøyet på plass, både som et eget produkt, men også som en modul i CIM til eksisterende kunder av One Voice, og vi mener at dette vil hjelpe den enkelte virksomhet med å finne sin risiko mot tilsiktede uønskede hendelser, og dermed kunne ta beslutning om riktige tiltak. Om ikke lenge vil trolig flere virksomheter underlegges ny sikkerhetslov, og verktøyet vil forenkle prosessen med analysearbeidet.

 

"Kort forklart er VTS-metoden er en tilnærming til å vurdere og analysere risiko knyttet til kriminelle og andre uønskede handlinger, også kalt sikringsrisiko. Metoden er forankret i kriminologisk teori som identifiserer tre faktorer som må være til stede og samhandle for at det skal oppstå et sikkerhetsproblem."

 

Analyseverktøyet er utviklet i samarbeid med Roy Stranden og Næringslivets Sikkerhetsråd, og våre kunder vil fra starten få 20 % rabatt på modulen (basert på gjeldende prisliste for lisens), som kommer i salg den 20. september. Analysens innhold vil bli lagret i henhold til myndighetenes krav om sikkerhet, og vi i One Voice har ansvaret for support, drift og vedlikehold.

 

Vi ser frem til å tilby våre kunder, NSR sine medlemmer, offentlige virksomheter og næringslivet forøvrig dette produktet.

 

Mer informasjon om analyseverktøyet kan leses her, VTS-analyse.