For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Control Risks

28.09.2015 One Voice inngår partnerskap med Control Risks

Mandag 28 september 2015, One Voice og Control Risks annonserte i dag et nytt partnerskap, som vil bringe en av verdens ledende konsulentvirksomheter innen blant annet krisehåndtering og den verdensledende programvaren CIM sammen. Resultatet er CRO (Crisis Resilience Online), bygd på One Voice sin programvare CIM, og nå en del av Control Risks sin portefølje under online tjenester.

 

Control Risks har over 40 års erfaring med å bistå bedrifter i deres arbeid med krisehåndtering og sikkerhet, og er tilstede verden over med sine 36 kontorer. Sammen med One Voice sin programvare CIM, som blant annet omtales som det nasjonale beredskapssystemet i Norge, satser de knallhardt på å nå ut til sine kunder verden over med CRO.

 

"For One Voice er det selvsagt en stor anerkjennelse å bli valgt som partner av Control Risks, etter at de har lett globalt etter et slikt system. Det er samtidig en bekreftelse på kvaliteten i programvaren vi leverer og arbeidet som er lagt ned i nærmere 10 år", sier Kjetil Mollan, Administrerende direktør i One Voice. Han sier også at dette er helt i tråd med den langsiktige strategien det jobbes etter, for å gjøre One Voice sin programvare for profesjonell krisehåndtering enda mer tilgjengelig. "Control Risks sin solide kompetanse og tilstedeværelse verden over,  sammen med vår ledende programvare, gir oss en helt unik mulighet til å nå ut til verdens største virksomheter", sier Mollan.

 

Hele pressemeldingen, og hva CEO i Control Risks, Richard Fenning sier, kan du lese her.

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON:

One Voice
Kjetil Mollan, Internasjonal Direktør
kjetil@onevoice.no eller 924 31 090

Yngve Mo, Kommunikasjonssjef

yngve@onevoice.no eller 476 46 548