For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

One Voice kjøper AIControlPoint

21.03.2017 One Voice kjøper Londonbaserte AIControlPoint

One Voice AS kjøper Londonbaserte AIControlPoint Ltd, som er en av selskapets største konkurrenter på det internasjonale markedet. AIControlPoint er en del av Access Intelligence PLC som er notert på London-børsen.

 

Frode Lien Otnes, administrerende direktør i One VoiceAdministrerende direktør i One Voice Frode Lien Otnes (bilde) er fornøyd;

 

«Vår strategi er å vokse, også internasjonalt. Med dette tar vi et viktig og riktig grep. Vi kombinerer vårt verdensledende produkt, med AIs kunnskap og kjennskap i et viktig marked. Dette danner grunnlag for vekst, men også videre utvikling av vårt produkt for eksisterende kunder. Det er tilfredsstillende at det som startet som et lite gründerselskap i Trondheim, nå kan kjøpe vår argeste konkurrent på det internasjonale markedet.»

 

CIM ble utviklet i Trondheim i 2006 med ambisjon om å hjelpe norske myndigheter og store virksomheter i håndteringen av kriser og katastrofer. I dag brukes CIM over hele verden i mer enn 1 200 installasjoner.

 

AIControlPoint tilbyr programvareløsninger til både offentlige og private selskap fra deres kontor i London. AIControlPoint har store internasjonale kunder innen blant annet olje og oljeservice-, reise- og bilindustrien.

 

Andrew Carvell, daglig leder One Voice LondonAndrew Carvell (bilde) går inn i stillingen som daglig leder for One Voices kontor i London. Han kommer fra stillingen som leder for forretningsutvikling i AIControlPoint, og ser lyst på fremtiden med One Voice som nye eiere;

 

«Vi har alltid søkt merverdi for kundene våre gjennom smartere og sikrere løsninger. Med One Voice på laget er jeg sikker på at vi kan oppfylle dette. Med dette partnerskapet kan vi nå levere CIM, som er et verdensledende verktøy for krisehåndtering, og jeg gleder meg til å kunne presentere dette for markedet sammen med teamet mitt.»  

 

Effektiv dato for overtakelse er torsdag16. mars.

 

Les mer om Access Intelligence PLC her: www.accessintelligence.com.